Αρχική

Αρχική

Νέα προϊόντα

Νέα προϊόντα

Επιλέγω την κατάλληλη συσκευή ατμίσματος . Ένας οδηγός για αρχάριους.

Την :

Σκέφτεστε να αγοράσετε την πρώτη σας συσκευή και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε, τόσες ώστε να σας μπερδέψουν, ειδικά αν είστε νέοι στο άτμισμα!

Υπάρχουν πέντε τύποι συσκευών ατμού στην αγορά: cig-a-likes, pod mods, box mods, mechanical mods και vape pen. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να αγοράσετε ένα online ή στο τοπικό σας κατάστημα καπνού, θα πρέπει να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε συσκευής πριν λάβετε την τελική απόφαση.

 

#1: Cig-a-Like

Η πρώτη συσκευή ατμού που κυκλοφόρησε στην αγορά ήταν σαν τσιγάρο, έμοιαζε πολύ με το μέγεθος και το σχήμα ενός πραγματικού τσιγάρου. Κάθε cig-a-like έχει μπαταρία και cartomizer με δοχείο γεύσης. Η συσκευή ενεργοποιείται με την εισπνοή, οπότε αρκεί να εισπνεύσετε μόνο για να ξεκινήσετε την αναρρόφηση. Τα περισσότερα cig-a-likes στην αγορά μπορούν να διαχειριστούν έως και 24 mg νικοτίνης. Ορισμένες συσκευές έχουν επίσης μια λυχνία LED στο τέλος, έτσι μοιάζουν με ένα αναμμένο τσιγάρο.

Προτιμήστε ένα Cig-a-like εάν… 

Εάν προσπαθείτε να σταματήσετε το κάπνισμα, το cig-a-like μπορεί να είναι η τέλεια συσκευή για να μάθετε πώς να ατμίζετε. Τα Cig-a-likes είναι εύκολα στη χρήση. Θα πρέπει επίσης να τα δοκιμάσετε εάν προτιμάτε τη μέθοδο εισπνοής από στόμα σε πνεύμονα, ώστε να μπορείτε να συγκρατήσετε τους ατμούς στο στόμα σας πριν τους εισπνεύσετε στους πνεύμονες. Τελικά, το προϊόν σας επιτρέπει να απολαύσετε την εμπειρία του καπνίσματος χωρίς να εκθέσετε τον εαυτό σας σε όλες τις σκληρές χημικές ουσίες και τοξίνες ενός παραδοσιακού τσιγάρου.

Αποφύγετε ένα Cig-a-like εάν… 

Θα πρέπει να αποφύγετε τα Cig-a-likes αν θέλετε συσκευή με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τα Cig-a-likes παράγουν επίσης λιγότερο ατμό και έχουν μικρότερη χωρητικότητα υγρού. Εάν αναζητάτε μια συσκευή με ισχυρή απόδοση, θα πρέπει να λάβετε υπόψη μια από τις άλλες συσκευές.

 

# 2: Box Mod

Τα Box Mods χαρακτηρίζονται από το μεγάλο και ογκώδες σχήμα τους. Η συσκευή διαθέτει εξωτερικές μπαταρίες και δεξαμενή sub-ohm. Τα περισσότερα Box Mod έχουν έναν τρόπο για να δείτε το ωμόμετρο και τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Ορισμένα Box Mods θα σας επιτρέψουν επίσης να ελέγξετε τη θερμοκρασία του και να προσαρμόσετε την τάση ή την ισχύ οπουδήποτε από 10 έως 300 watt. Τα Box Mods έχουν εσωτερικές πλακέτες κυκλώματος με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να σας προστατεύουν από αναρρόφηση υγρού και άλλα.

Προτιμήστε ένα Box Mod εάν…

Εάν θέλετε να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στο άτμισμα, θα πρέπει να αγοράσετε ένα Box Mod. Τα Box Mods μπορούν να προσφέρουν τόσο τη μέθοδο πνευμονικού όσο και τσιγαρίσιου ατμίσματος. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε μια συσκευή με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αποφύγετε ένα Box Mod εάν…

Αποφύγετε τα Box Mods εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την αγορά ξεχωριστών μπαταριών. Τα Box Mods είναι λίγο πιο περίπλοκα για τους νέους vapers. Επομένως, αν ψάχνετε για μια εύκολη συσκευή για να ξεκινήσετε να ατμίζετε για πρώτη φορά, ίσως να μην είναι η σωστή για εσάς.

 

#3: Vape Pens

Αυτός ο τύπος συσκευής διαθέτει δεξαμενή, μπαταρία και χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα την απενεργοποιήσουν αυτόματα μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Μερικά Vape Pens σάς επιτρέπουν να τα φορτίζετε με θύρα USB. Η συσκευή μπορεί να προσφέρει τόσο τη μέθοδο πνευμονικού όσο και τσιγαρίσιου ατμίσματος. Τα περισσότερα Vape Pens μπορούν να διαχειριστούν έως 12 mg νικοτίνης και να φτάσουν τα 80 watt.

Προτιμήστε ένα Vape Pen εάν…

Προτιμήστε ένα Vape Pen, αν θέλετε μια συσκευή που είναι εξαιρετικά φορητή και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε έντονες γεύσεις e-juice. Είναι επίσης σχετικά προσιτές και εύχρηστες. Εκτός από το ότι είναι φιλικές προς το χρήστη, τα Vape Pens διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

Αποφύγετε ένα Vape Pen εάν…

Τα Vape Pens είναι επιρρεπή σε προβλήματα μπαταρίας και διαρροές υγρού, οπότε αποφύγετε τα αν δεν θέλετε να στοκάρετε  μπαταρίες ή να καθαρίζετε το ρεζερβουάρ. Επίσης έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας σε σύγκριση με τις άλλες συσκευές.

 

#4: Μηχανικά Mods

Ένα Μηχανικό Mod αποτελείται από τρία διαφορετικά μέρη, έναν ψεκαστήρα, μια μπαταρία και μια θήκη. Συνήθως, τα μηχανικά mods έχουν σχήμα σωλήνα. Απαιτείται γενική προσοχή με αυτήν τη συσκευή, καθώς δεν έχει διατάξεις ασφαλείας.

Προτιμήστε ένα Μηχανικό Mod εάν…

Πολλοί πιστεύουν ότι τα Μηχανικά Mods ταιριάζουν καλύτερα σε έμπειρους ατμιστές. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να φτιάξετε τον δικό σας ψεκαστήρα ή θέλετε να προσαρμόσετε την εμπειρία ατμίσματος, ένα Μηχανικό Mod είναι η τέλεια συσκευή για εσάς. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα Μηχανικό Mod εάν θέλετε να μάθετε πώς να φτιάξετε τα δικά σας πηνία ή χρειάζεστε μια συσκευή με την υψηλότερη ισχύ watt.

Αποφύγετε ένα Μηχανικό Mod εάν…

Εάν είστε νέος ατμιστής. Μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα αργότερα αφού αποκτήσετε κάποια εμπειρία. 

 

#5: Pod Mods

Τα Pod Mods είναι μια άλλη δημοφιλής συσκευή που θεωρείται η εξέλιξη του Cig-a-Like. Η συσκευή έχει πολύ χαμηλή ισχύ (συνήθως στα 16 watts και κάτω) και χρησιμοποιεί υγρά άλατος νικοτίνης.

Προτιμήστε ένα Pod Mod εάν…

Εάν θέλετε να ατμίζετε υγρά με υψηλότερη συγκέντρωση νικοτίνης. Αυτή η συσκευή είναι επίσης εύκολη στη χρήση και πολύ φορητή. Τέλος, εάν ψάχνετε κάτι που σας δίνει παρόμοια εμπειρία με το κάπνισμα τσιγάρου.

Αποφύγετε ένα Pod Mod εάν…

Εαν ψάχνετε για μια συσκευή με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι δεν θα μπορείτε να παράγετε πολλύ "σύννεφο" αφού έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νικοτίνη.